Громадська організація "Автопоміч" Субота, 20.04.2024, 02:34
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 171
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Березень » 3 » Особливості використання авто на іноземній реєстрації на території України
15:19
Особливості використання авто на іноземній реєстрації на території України
   Ми знову повертаємося до теми "Авто на іноземній реєстрації", оскільки кількість звернень до нас водіїв, які використовують такі транспортні засоби, суттєво зростає. У своїх зверненнях водії скаржаться на працівників ДАІ, які не дають можливості вільно використовувати такі автомобілі, а також на працівників митниці. Проте детально вивчивши їх проблематику, ми дійшли до висновку, що 99,99% автомобілів на іноземній реєстрації, що зареєстровані "на фірму", перебувають на території України з грубими порушенням як вітчизняного, так і міжнародного законодавства. Більшість водіїв думає, що маючи техпаспорт, агентський договір, лист відрядження та доручення на право керування авто, вони безперешкодно можуть перебувати на території України терміном до одного року. Проте це далеко не так. "Комерсанти", які займаються продажем таких авто, спотворили реальний пакет документів, які потрібно мати для того, щоб автомобіль був поміщений у митний режим тимчасового ввезення. А страждають від цього водії, які оплачують штрафи в розмірі 8500 грн або в яких конфісковують автомобілі в дохід держави.
   Якщо ви прочитали цю статтю, але не погоджуєтесь із її змістом, тоді ми рекомендуємо Вам звернутися у будь-який митний орган із заявою, в якій попросити митний орган повідомити Вас про митний режим, в якому перебуває Ваш автомобіль. Ми впевнені, що відповідь ви отримаєте наступну: Ваш автомобіль поміщено у митний режим транзиту, і ви перевищили строк перебування на території України. Після цього ви отримаєте повідомлення-виклик у відділ по боротьбі з контрабандою для дачі пояснень. Після цього на Вас буде складено протокол та винесено постанову про притягнення Вас до відповідальності у вигляді штрафу в розмірі 8500 грн або конфіскації Вашого авто в дохід держави.
   Чи є вихід із даної ситуації? 
   Чи дійсно можна використовувати автомобілі на іноземній реєстрації на території України терміном до одного року не перетинаючи кордон?
    Який пакет документів потрібно?
    Хто зможе допомогти у вирішенні такого проблемного питання без штрафів та конфіскації?
    Вихід є. Ми зможемо Вам допомогти вирішити Вашу проблему раз і назавжди. Ми розробляємо для кожного водія індивідуальний пакет документів, які дають право помістити Ваш автомобіль у митний режим тимчасового ввезення з терміном перебування на території України до одного року. Ми рекомендуємо не чекати до того часу, поки Вас затримають і випишуть штраф у розмірі 8500 грн або конфіскують авто, а негайно телефонувати та записуватись на прийом до наших юристів і розробляти повний пакет документів, які легалізують Ваше перебування на митній території України!


Ми завжди готові допомогти Вам у найскрутнішій ситуації. 

В нас працюють лише досвідчені та кваліфіковані фахівці!

Телефони для запису на прийом:

097 329 33 79   або   066 827 49 19   або 063 157 55 45
Переглядів: 7206 | Додав: avtopomich | Теги: кодекс, Польща, конвенція, стамбульська, митниця, авто з польщі, авто на фирму, документи, реєстрація, отомото | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024